Türk Çocuk Ürolojisi Derneği Çalışma Grupları Toplantısı 26-27 Eylül 2014, Malatya

 

 

Erim Erdem

Türk Çocuk Ürolojisi Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Değerli Meslektaşlarımız,
 
Günümüzde tıbbın diğer alanlarında olduğu gibi çocuk ürolojisinde de hem çok merkezli hem de çok branşlı çalışmanın önemi artmış ve vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu birlikte çalışma pratiğinin sürdürülebilmesi bilimsel toplantılarda bilgi alışverişinin üst düzeyde gerçekleştirilmesi ile sağlanacaktır. Dernek yönetimi olarak yıllardır süregelen ortak toplantı serisinin yeni halkasını Aile Hekimi meslektaşlarımızla birlikte Malatya'da düzenlemekteyiz. Bu toplantı ile  çocuk ürolojisine ait sık rastlanan hastalıklardaki sorunlar ve çözüm aşamalarındaki yaklaşımlarımızı konuşacak ve günlük pratiğimizi standardize etmek konusunda değerli katkılar sağlayacağız.
 
Geçtiğimiz dönemlerde çok merkezli çalışmalarımızın sonucunda, üst düzeyde bilimsel değeri olan yayınlar yapmış ve deneyimlerimizi tüm dünyadaki çocuk ürologları ile paylaşmıştık. Bu bilimsel aktivitenin devamını sağlamak amacıyla geleneksel hale gelmiş olan “Çalışma Grubu Toplantılarına”  Malatya'da devam edeceğiz.
 
Yoğun toplantı temposunun ardından, Nemrut Dağı'nda güneşin doğuşunu izleyerek ülkemizin eşsiz güzelliklerinden birisine daha tanıklık edeceğiz. Keyifli ve verimli Malatya toplantısında buluşmak dileğiyle.
 
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
 

 

 

 

 

 

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar