Değerli Meslektaşlarımız,

 

Türk Çocuk Ürolojisi Derneği Yönetim Kurulu olarak sizleri, bu yıl gerçekleştireceğimiz “13. Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi”ne davet etmekten onur duyuyoruz.

27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Titanic Beach Lara Antalya’da, üç günü kapsayacak bir programla gerçekleştirilecek olan kongremizde yer alacak akademik sunumlarla çalışmalarımızın çocuk ürolojisi alanına olumlu katkılar sunmasını hedeflemekteyiz.

 Bu doğrultuda, artık gelenekselleşmiş olan “13. Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi” nde, çalışmalarımızı yerli ve yabancı katılımcılara aktarırken bilgilerin sadece teorik olarak değil, olgular üzerinden interaktif olarak tartışılabileceği ve aynı zamanda karşılıklı deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz bir zemin sunacağı inancındayız  .

 Değerli meslektaşlarımız,

Çocuk ürolojisine gönül veren ve bu alanda çalışan herkesi, tanışma, işbirliği ve dayanışma duygularımızı kuvvetlendirerek alanımızda üst düzeyde bilgi paylaşımı sağlamasını hedeflediğimiz “13. Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi”nde  görmek bizlere büyük mutluluk verecektir.

 

27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında  Titanic Beach Lara Antalya’da, buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar